Oikeastaan sain kaksi pakettia, toinen tuli maanantaina ja sisälsi Naughty cakes -kirjan, ja toinen saapui tiistaina ja toi tullessaan kaikki nuo muut vehkeet, värit ja värmeet.

933402.jpg

Tilasin siis isot muratin- ja ruusunlehtimuotit, kulta- ja pronssisprayt, kaulin, tuollainen pallopäätuokalu, pikkupikkupikkuruisten kukkien tekemiseen muotti (tuli moka, piti tilata sellainen sopivan kokoinen, mutta hämäsivät lontoon murteella), elintarvikevärit (joulun vihreä ja karamelli/norsunluu), päivänkakkara-/gerberamuotit ja viisi elintarviketussia (punainen, keltainen, sininen, vihreä ja musta).

933403.jpg

Ja lisäksi tuli tilattua näitä tomuvärejä, piti ottaa kerralla useampi putkilo, kun ovat niin halpoja. Hopeanvärisissä "kuorissa" kimalledusteja ja vaaleankeltaisissa ihan normaaleja tomuja.

Tämmöset paketit tällä kertaa, eikä ehtinyt edes ootella. Kirja tuli tasan viikossa ja tarvikkeilla meni jopa alle viikko. Vielä yksi kirja tilauksesta tulossa, halvalla kun saa niin pitää tilata.

Tilasin briteistä koska siellä tuotteet ovat halvempia ja valikoimat parempia kuin täällä. Ei myöskään tarvitse huolehtia tulleista, niinkö jenkeistä tilatessa, ja postikulut on myös mukavamman tuntuiset.