999352.jpg

Tällainen oli viime lauantain kakku ystäväni syntymäpäiväkahveille. Peruspohja, 5 munan sokerikakkupohja, välissä mango-passionmousse ja vaniljakreemi. Päällisenä tomusokerisitruunamehuvesiseos ja mangosose marmoroituina (mangosta näkyy läpi, hillo olisi ollut viksumpi vaihtoehto) ja pursotukset Valion vispikermaa. Hyla.

Osaako kukaan kertoa saako blå bandin mango-passionmoussesta laktoosittoman tekemällä sen laktoosittomaan maitoon? Valmistajan sivuilla ei ollut ainesosissa ainakaan maitoa, mitenkähän on?

Pursotuksista sen verran, että juuri kun luulin niiden onnistuvan, vilkaisin toiselle puolelle kakkua, josta pursotukset jo kaatuivat. Korjailin sitten pursottelemalla sekalaisia kukkia. Vähän sinne sun tänne, kö innostuin. Aika muhkeat pursotukset tuli, mutta silti näkyy kakkua läpi joistain kohti, dääm.

Koristeina aiemmin väkertämäni marsipaanikukkaset. Asettelussa on vielä opettelemista.