1612748.jpg

Ihastuin siihen diplomaattikreemin, banaanin ja mangon yhdistelmään tähtitortussa niin kovin että halusin heti lissää. :D Otin sitten kyläilyreissulle kakun mukaan. :)

1612760.jpg

Sen verran pitää sanoa että pursotukset meni ihan pyllylleen. Melkein itketti jo siinä vaiheessa kun kaapi neljättä tai viidettä kertaa pilalle menneitä pursotuksia kakusta. :P Ja sitten se kerma vielä otti ja loppui kesken! Onneksi sai edes jonkunlaiset kermavaahdot aikaiseksi, rumat kyllä tuli, ja vinotkin vielä, mutta ei voi mitään. :D Pohjana perus sokerikakkupohja vanilliinisokerilla, kostutuksena mango-appelsiinimehua, ja täytteenä siis diplomaattikreemiä, mangoa ja banaania. Oli se edes hyvän makuinen, kun ei ota huomioon ylimakeaa sokerimassapäällystä, jonka alla voikreemi, appelsiiniaromilla maustettu. ;)

1612765.jpg

Sokerimassalle elintarviketussilla piirrettyyn kuvaan olen sitten sitäkin tyytyväisempi (jos ei oteta huomioon sammakon mustuneita silmiä). Tuntuu vaan ettei tuosta kakusta saanut kunnon kuvaakaan. No, parempi onni ensi kerralla. :)