1749767.jpg

Pikkuruinen jellokakku Jaden juhlakahvitteluiden toiseen osaan. Pohja on 15 senttiseen vuokaan, lisäsin reunoille leivinpaperia paistovaiheessa, jotta sain vähän korkeutta pohjaan. Täytteenä mansikkahilloa ja diplomaattikreemiä. En muista enää millä kostutin. ;) Kuorrutus ihan luonnonvalkoista marsipaania, en jaksanut värjäillä mitenkään. Marsipaanin alla kermavaahto, kakku meni niin nopeasti koristelusta kahvipöytään, että se riitti. Tosin marsipaani vähän repeili kerman kanssa, eikä alareunakaan ihan istunut, mutta eipä se haitannut.

1749771.jpg

Jellonat tein muotilla marsipaanin ja sokerimassan sekoituksesta. Aioin ensin käyttää pelkkää marsipaania, mutten saanut yhtäkään marsipaaniversiota ehjänä irti muotista, joten oli pakko yrittää sokerimassaa avuksi (kun olin jo ehtinyt värjätä marsipaaninkin). Ja se kyllä toimikin ihan hyvin. :) Ja auringonkukka kukkasokerimassaa.