1697084.jpg

Tämä oli sitten se Jaden varsinainen syntymäpäiväkakku. Pohjina neljän ja noin seitsemän munan sokerikakkupohjat, välissä diplomaattikreemiä, mansikkahilloa ja mansikoita. Harvinaisen pyllylleen vierähtäneet pursotukset vispikermaa, yritin taas korinpohjapursotusta, petyin taas taitoihini pahasti. En vaan osaa. :/ Pursotusten kanssa minun pitäisi vissiin joko luovuttaa kokonaan tai harjoitella ahkerasti, muutenkin kuin kakkuihin. :) Koko kakun tein laktoosittomana.

1696900.jpg

Täytin pohjat kuten yleensäkin edellisenä iltana vuokiinsa, ja jätin jääkaappiin odottelemaan. Juhlapäivänä kumosin ensin alakerroksen tarjoilualustalle, levitin kuvan alle jääville reunoille mansikka-aromilla maustettua voikreemiä, jotta kuva ei sulaisi (otti se silti kosteutta jääkaapissa, ja kiiltävä pääsi tarjolle), ja asettelin päälle aiemmin tekemäni ja pilkkomani tussauksen.

1696938.jpg

Ylemmän kerroksen kumosin suoraan toisen osan päälle, oli sen verran kostea että liikuttelu ei oikein onnistunut. Levitin päälle jälleen kerroksen mansikkaista voikreemiä ja siirsin loput tussauksesta päälle. Yritin asetella kuvan niin että se jatkuu alemmassa kerroksesta tasan siitä mihin yläkerroksessa katkesi. Jos ei ihan kohdallaan niin ainakin aika lähellä. :)

Kokoaminen sujui kaikkinensa yllättävän hyvin, ilman mitään ongelmia, ja ehdinkin jo ihmetellä vaivattomuutta. Kostautuihan se helppous sitten pursotuksissa. :/

Olin kuitenkin tyytyväinen tähän, eikä se tainnut pahaakaan olla. :)

1697018.jpg