1244428.jpg

Juustokakkua vierasviemisiksi.

Pohjaksi 12 digestivekeksiä murusteltuina, sekoitetaan sulatettuun voihin, n. 75-100g. Seos painellaan (leivinpaperilla vuoratun) 20cm irtopohjavuoan pohjalle tasaiseksi ja tiiviiksi, ja nostetaan kovattumaan jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.

Täyte:

* 1 prk Sunnuntai Kuningatar tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste

* 2 prk Piltti kuningatarsose

* 1 dl sokeria

* 3 tl liivatejauhetta

* tilkka kiehuvaa vettä

* 3 dl kermaa kevyesti vaahdotettuna

Vatkaa sekaisin "tuorejuusto", kuningatarsose ja sokeri. Liuota liivatteet pieneen määrään kiehuvaa vettä ja lisää seokseen samalla sekoittaen. Taittele sekaan vaahdotettu kerma ja kaada pohjan päälle. Tasoita tarvittaessa. Anna hyytyä jääkaapissa n. 4 tuntia.

Päälle pursotin kuningatarsosetta ja koristelin marsipaanikukkasilla.