1399902.jpg

Sidoin marsipaanikukkia kimpuiksi apunani floristin rautalankaa ja floristin teippiä. Kukkina aiemmin esitellyt orkideat ja pikkukukkaset, sekä nuppuja ja seitsemän ruusua. Vihreyttä antamassa muratinlehtiä ja "tavallisia" lehtiä.

1399903.jpg

Pikkukukat, nuput ja ruusut kestivät hyvin marsipaanisinakin, mutta orkideat suosittelen yhä tekemään kukkasokerimassasta (flower paste). Orkideoista yksi säilyi kesti kimputuksen kokonaisena, kolme kärsi pieniä vahinkoja (jokaisesta irtosi terälehti), ja yksi hajosi kokonaan. Kuljetuksen jälkeen huomasin vielä yhden "kielen" pudonneen kyydistä. Välillä tuntui aika turhauttavalta, kun kaikki hajosi käsiin. :>

1399904.jpg

Myös lehtien kohdalla huomasi sen, että marsipaani on kuivuttuaankin vielä pehmeämpää kuin tähän hommaan tahtoisi.

1399905.jpg

En tiedä miten kukkasokerimassan kanssa, mutta marsipaaniruusutkin tuppasivat olemaan aika painavia, ja sen huomasi kyllä kimppua sitoessa.

1399946.jpg

Asettelu on oma hommansa, enkä voi sanoa että olisin siinä kovin taitava. En ollut tyytyväinen kimppuihin, mutta en osaa vielä paremminkaan. :) Valmiit kimput pakkasin kuljetusta varten vaahtomuovinpalasilla pehmitettyyn rasiaan.