Ripauksella Chiliä.
Pohja:
n. 13 kpl digestivekeksejä murusteltuina
75 g sulatettua margariinia/voita
2 tl kaakaojauhetta
Täyte:
200 g Appelsiinituorejuustoa
5 dl kermaa
200g tummaa suklaata
4 tl chilisuklaa-rouhetta
1 rkl sokeria
3 liivatelehteä
(vettä)
Sekoita yhteen voisula, keksinmurut ja kaakaojauhe. Taputtele seos tasaiseksi leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle ja laita jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen (n. 5 min.). Kuumenna vajaa 1 dl kermaa kiehuvaksi ja kaada kulhoon paloitellun/raastetun/rouhitun suklaan päälle. Sekoita kunnes suklaa on täysin sulanut ja seos on tasaista. Vaahdota loppu kerma. Lisää suklaaseokseen tuorejuusto, sokeria ja chilisuklaaseos (tarvittaessa vähän muussattuna :>). Liuota liivatelehdet pieneen määrään kiehuvaa vettä, ja kippaa tuorejuustosuklaaseokseen. Sekoita tasaiksi mössöksi. Nostele joukkoon kermavaahto, ja kaada täyte pohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa useampi tunti.
Kommentit