Ripauksella Chiliä.

1464747.jpg

Pohja:

n. 13 kpl digestivekeksejä murusteltuina

75 g sulatettua margariinia/voita

2 tl kaakaojauhetta

Täyte:

200 g Appelsiinituorejuustoa

5 dl kermaa

200g tummaa suklaata

4 tl chilisuklaa-rouhetta

1 rkl sokeria

3 liivatelehteä

(vettä)

Sekoita yhteen voisula, keksinmurut ja kaakaojauhe. Taputtele seos tasaiseksi leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle ja laita jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen (n. 5 min.). Kuumenna vajaa 1 dl kermaa kiehuvaksi ja kaada kulhoon paloitellun/raastetun/rouhitun suklaan päälle. Sekoita kunnes suklaa on täysin sulanut ja seos on tasaista. Vaahdota loppu kerma. Lisää suklaaseokseen tuorejuusto, sokeria ja chilisuklaaseos (tarvittaessa vähän muussattuna :>). Liuota liivatelehdet pieneen määrään kiehuvaa vettä, ja kippaa tuorejuustosuklaaseokseen. Sekoita tasaiksi mössöksi. Nostele joukkoon kermavaahto, ja kaada täyte pohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa useampi tunti.