999345.jpg

Kuvitelkaa tuohon alle ja ympärille kakku vihrein kermapursotuksin, lisätkää vielä muutama sininen marsipaanililja ja lehdet. Miltä näyttää? Niinpä, vaan toisin kävi.

1008777.jpg

Tämä oli miehen siskolle syntymäpäiväkahveille, oikia juhlapäivä oli torstaina niinkö minunki, mutta juhlimaan ehdittiin vasta sunnuntaina.

Sisareni avustuksella maalasin Tao Taon kaulitulle sokerimassalevylle. Levy oli tarttunut hyvin pitkälti keskeltä pandaa alustaa kiinni, ja huonostihan sille kävi kun yritin siirtää. Opinpahan varmistamaan että se on irti alustasta ennenkö maalaan. Vähän harmitti.

Vielä enemmän harmitti kun pääsin pursottamaan. 4 desiä vispiä ja loppui jo reunapursotuksissa. Jääkapissa oli onneksi vielä kuohukermaa jossa päiväystä jälellä, joten yritin käyttää sen hyödyksi. Vaan ei, kokkareista oli jo. Hirviä kiire saada kakku valmiiksi ja matkaan, ja lähetin sitte miehen kauppaan. Ehän ne ole ainakaan täälä päin sunnuntaina auki ennen puoltapäivää, mutta onneksi ABC oli, ja sain sitten pursotettua loppuun. 

Tuli siitä niin hyvä kuin olosuhteisiin ja tekijään nähden voi tulla, maistuikin hyvältä, miun mielestä, sanovat ne muutkin sitä hyväksi, mutta eppäilenpä kuitenni. Välissä vaniljakreemi (tykkään), mansikoita, ja banaania.

1008776.jpg

Kukat tuollalailla ko alhaalla oli enemmän tillaa, ja kokkeilin sijotella vähän niin että peittää suurimmat halkeilut. Ehän se onnistunu ko suurimmat halkeilut ja puuttuvat palat oli keskellä, mutta jotenki kuitenni.