Jälleen kerran todella ihana yllätys tuli postin tuomana. Kyseessähän oli viimeinen paketti kolmoskierroksen Salaiselta Leivontaystävältäni, ja mukana tulleessa kortissa oli toki jo paljastuskin (mutta pidetään jännitystä yllä vielä tämän postauksen loppuun :> ). 

1639730.jpg

En meinannut uskoa silmiäni pakettia avatessani, sieltä tosiaan paljastui se iloleipurin sydänvuoka josta olen haaveillut jo kauan. Et usko SLY kuinka onnelliseksi voi ihminen tulla vuoasta. :D Eli tosiaankin olen tuollaista vuokaa jo pidemmän aikaa kaupoissa ihaillut, välillä ottanut käteenkin, miehellekin vihjaillut, mutta aina ajatellut että ostan sen sitten kun tarvis tulee, jos tulee. Taitaa olla SLY:lläni telepaattisia kykyjä, kiitos!

Eikä paketin sisältö siis tosiaan vuokaan jäänyt, vaan kaikkea uutta ja jotain tuttuakin löytyi postikuoren kätköistä. ;) Sisältönä siis:

* Sydänvuoka (sanotaan nyt vielä kerran)

* Taloussuklaarouhetta (jes! oli tummemman suklaan varasto jo kadonnut yllättäen jonkun suuhun, mitään en myönnä, ja tää on kätevää, ei tartte sotkea käsiään suklaan raastamisessa)

* Silikoninen pipetin ja sudin yhdistelmä, "valelinsuti". Koskaan en ole tällaiseen ennen törmännyt, mutta tutkittuani välinettä, huomasin sen aikas käteväksi vehkeeksi. Jade puolestansa huomasi että se on varsin ihana kapistus, ja vietti suuren osan päivästä sillä leikkien.

* Sydänmuottisarja (tällaisiakaan en ollut ehtinyt vielä hankkia, mutta mieli on tehnyt)

* Punaista koristelugeeliä

* Neljä erimakuista lakritsipatukkaa (ei niitä enää montaa ole)

* Hauska ja kesäinen lehmäkortti :D

Ja nyt se paljastus, :D minua on näiden kolmen kuukauden ajan muistanut Armi, Armin leivontanurkkauksesta. Kiitos sinne minne kiitos kuuluu, elikkä suurtakin suurempi kiitos uskomattoman täydellisistä paketeista sinulle Armi! :D

***

PS. Itse toimin Salaisena ystävänä Liljankukalle