1400172.jpg

Oiva ja Eeva -öljypullojen malliin tehdyt pikkukakut tein koristamaan isompaa juhlakakkua. Syntymäpäiväsankari on itse suunnitellut OivaEevat, ja valmistaa näitä, joten päätimme sisällyttää ne kakkuunkin. 

1400129.jpg

1400132.jpg

Pohjana helposti leikkautuva Genoese Sponge, ja olin kyllä tyytyväinen rakenteeseen, leikkautui siististä eikä murustellut enemmin.

1400127.jpg

Kostutin kakut mango-appeliisimehulla, ja täytin vaniljakreemillä ja blå bandin mango-passionmoussella. Kuorrutin marsipaanilla, jonka alle levitin täytteistä sekoitetun mössön. Parempi idea olisi ollut kuitenkin käyttää ihan sitä voikreemiä, tai aprikoosikiillettä, nimittäin marsipaani ehti imeä kosteutta yön aikana sen verran, että kakun päälle siirrettäessä kuorrutus paikoin repeili. Myöskään itse kuorruttaminen ei ollut kovinkaan helppoa kostean "kreemiseoksen" kanssa. :>

Hyviä ohjeita mm. voikreemiin ja marsipaanilla kuorruttamiseen löytyy esim. Kaurislapsen blogista.