1013909.jpg

Halusin kokeila suklaan maustamista, ko oli niin kallista valmiina :).

Näiden tekemiseen tarvitsee vain valkoista, ja halutessasi maito-/tummaa, suklaata, piparminttuöljyä ja elintarvikeväriä. Itselläni värinä sugarflairin blossom tint-tomua, sävynä Jade (:>).

Piparminttuöljy ja haluttu väri sekoitetaan sulaneeseen valkosuklaaseen ja lusikoidaan muotteihin, annetaan jäähtyä ja jähmettyä. Öljyä tarvii todella vähän, pisara tai pari riittää, riippuen paljonko suklaata on. Käytin noin 80g valkoista suklaata, ja öljyä lipsahti kolme pisaraa, tuli aika minttuista. Varsinkin noissa sydämissä, joissa ei ole yhtään tummaa suklaata pehmentämässä makua, on todella selvä piparmintun maku.  

Marmorisen pinnan saa lisäämällä sulatettua valkoista (tai tummaa, tai maito-) suklaata "massaan" ja sekoittamalla vähän ja varovaisesti. Itse sekoitin liikaa valkoisen suklaan lisäämisen jälkeen, eikä kuvota oikein jäänyt :/.

Tosi helppoja ja nopeita tehdä, vei aikaa vain noin 5 minuuttia (+jäähdytysaika).